Här kan du anmäla dig till vårens kurser!
Du som dansat i höst är redan anmäld till samma kurser i vår.

Vårterminen startar vecka 3.
 

Du som dansat hos oss under hösten

Du är automatiskt anmäld till samma kurser i vår som du gått i höst. Endast om du vill lägga till eller ta bort någon klass behöver du meddela det. Om du inte vill fortsätta i någon kurs blir vi glada om du meddelar det senast 31/12 eftersom många av våra klasser är fulla och vi vill kunna ge din plats till någon annan. Mejla till info@wendlas.com om du vill säga upp din plats. 

Priser

Antal timmar/veckaPris per termin (12 ggr)
1900 kr
1,51 100 kr
21 200 kr
2,51 450 kr
31 500 kr
3,51 650 kr
4 eller fler1 800 kr
Tävlingsdisco+650 kr

Betalning

Fakturor delas ut till alla elever i början av terminen. En administrativ avgift på 60 kr tas ut för varje faktura, om du vill slippa den, kan du betala kursen innan terminsstart till 
Bankgiro 5998-0532 
Märk betalningen med VT20 + elevens namn.

Nivåbeskrivningar

Grund = Du behöver inte ha några förkunskaper alls. Alla genomgångar sker från grunden.
Medel = Du bör ha dansat minst tre terminer, kunna grundsteg och teknik i aktuell dansstil och du tar in ny koreografi hyfsat snabbt.
Avancerad = För dig som dansat mycket. Stäm av med ledaren innan du anmäler dig om du inte dansat på denna nivå tidigare. 

Anmälan till vårterminen 2020

OBS! Många av våra kurser blir tidigt fullbokade. Vilka som är fulla kan du se i formuläret nedan. Om du vill gå en kurs som är fullbokad, anmäl dig ändå! Då hamnar du på kölista och på så sätt ser vi vilka kurser som är populära och vi kan utöka schemat alternativt flytta till större sal. Vi har dock ett maxtak på 25 elever per klass för att bibehålla kvalitéten på undervisningen.
Senast vecka 5 får du veta om du fått plats i kursen. 

  • Anges i formatet ÅÅÅÅMMDDXXXX
  • Ange målsmans telefonnr om eleven är under 16 år.
  • Ange målsmans e-postadress om eleven är under 16 år.
  • Fylls i om eleven är under 16 år.
  • Du har enligt lag full ångerrätt i 14 dagar från den dag du får bekräftelse på din anmälan. Utöver det erbjuder Wendlas dig möjlighet att avboka senast efter första kurstillfället. Avbokning kan meddelas via mejl, telefon eller besök hos dansstudion.
  • Wendlas kan komma att publicera fotografier och rörlig media från kurser och uppvisningar i sociala medier såsom Facebook, Instagram och dylikt. När du anmäler dig till en kurs så samtycker du till sådan publicering och kan inte i efterhand kräva ersättning eller att publiceringen tas bort. Om elev inte vill/får förekomma på sådan publicering är det målsmans ansvar att vid anmälan meddela Wendlas.


Hantering av personuppgifter
Som förening inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, ansöka om ekonomiska stöd, delta i eller arrangera tävlingar. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här
DF Jämtflammornas Integritetspolicy


Eller läs om våra dansstilar först