Här kan du anmäla dig till vårens kurser!

Vårterminen startar vecka 3.

Du som har dansat under höstterminen är automatiskt anmäld till samma kurser i vår. 
Endast om du vill lägga till eller ta bort någon kurs behöver du meddela oss.
Det kan du göra via mejl eller via anmälningsformuläret nedan.
Om du inte vill fortsätta i någon av kurserna till våren, blir vi glada om du meddelar det senast 31/12. Detta för att många av våra kurser är fullbokade och vi vill kunna ge din plats till någon annan. 
Mejl: info@wendlas.com

Priser

Antal timmar/veckaPris per termin (12 ggr)
1900 kr
1,51 100 kr
21 200 kr
2,51 450 kr
31 500 kr
3,51 650 kr
4 eller fler1 800 kr
Tävlingsdisco+650 kr

Betalning

Fakturor delas ut till alla elever i början av terminen. En administrativ avgift på 60 kr tas ut för varje faktura, om du vill slippa den, kan du betala kursen innan terminsstart till 
Bankgiro 5998-0532 
Märk betalningen med VT19 + elevens namn.

Nivåbeskrivningar

Grund = Du behöver inte ha några förkunskaper alls. Alla genomgångar sker från grunden.
Medel = Du bör ha dansat minst tre terminer, kunna grundsteg och teknik i aktuell dansstil och du tar in ny koreografi hyfsat snabbt.
Avancerad = För dig som dansat mycket. Stäm av med ledaren innan du anmäler dig om du inte dansat på denna nivå tidigare. 

Anmälan till vårterminen 2019

OBS! Flera av våra kurser är redan fullbokade. Vilka det gäller framgår i formuläret nedan.  Du kan fortfarande anmäla dig till en fullbokad kurs, men hamnar då på kölista. 

  • Anges som ÅÅÅÅMMDDXXXX
  • Ange det totala antal timmar som du anmält dig till per vecka. Räkna också med ev tidigare inskickade anmälningar.


Hantering av personuppgifter
Som förening inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, ansöka om ekonomiska stöd, delta i eller arrangera tävlingar.
 
Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här
DF Jämtflammornas Integritetspolicy


Eller läs om våra dansstilar först