Här kan du anmäla dig till höstens kurser!

Höstterminen startar vecka 36.

Priser

Antal timmar/veckaPris per termin (12 ggr)
1900 kr
1,51 100 kr
21 200 kr
2,51 450 kr
31 500 kr
3,51 650 kr
4 eller fler1 800 kr
Tävlingsdisco+650 kr

Betalning

Fakturor delas ut till alla elever i början av terminen. En administrativ avgift på 60 kr tas ut för varje faktura, om du vill slippa den, kan du betala kursen innan terminsstart till 
Bankgiro 5998-0532 
Märk betalningen med HT19 + elevens namn.

Nivåbeskrivningar

Grund = Du behöver inte ha några förkunskaper alls. Alla genomgångar sker från grunden.
Medel = Du bör ha dansat minst tre terminer, kunna grundsteg och teknik i aktuell dansstil och du tar in ny koreografi hyfsat snabbt.
Avancerad = För dig som dansat mycket. Stäm av med ledaren innan du anmäler dig om du inte dansat på denna nivå tidigare. 

Anmälan till höstterminen 2019

OBS! Många av våra kurser blir tidigt fullbokade. Vilka som är fulla kan du se i formuläret nedan. Du kan fortfarande anmäla dig till en fullbokad klass, men du hamnar då på kölista. Senast vecka 37 får du veta om du fått plats i kursen. 

  • Anges i formatet ÅÅÅÅMMDDXXXX
  • Ange målsmans telefonnr om eleven är under 16 år.
  • Ange målsmans e-postadress om eleven är under 16 år.
  • Fylls i om eleven är under 16 år.
  • Du har enligt lag full ångerrätt i 14 dagar från den dag du får bekräftelse på din anmälan. Utöver det erbjuder Wendlas dig möjlighet att avboka senast efter andra kurstillfället. Avbokning kan meddelas via mejl, telefon eller besök hos dansstudion.
  • Wendlas kan komma att publicera fotografier och rörlig media från kurser och uppvisningar i sociala medier såsom Facebook, Instagram och dylikt. När du anmäler dig till en kurs så samtycker du till sådan publicering och kan inte i efterhand kräva ersättning eller att publiceringen tas bort. Om elev inte vill/får förekomma på sådan publicering är det målsmans ansvar att vid anmälan meddela Wendlas.


Hantering av personuppgifter
Som förening inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, ansöka om ekonomiska stöd, delta i eller arrangera tävlingar. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här
DF Jämtflammornas Integritetspolicy


Eller läs om våra dansstilar först