Vecka 36 startar vi höstterminen!

Snart är det äntligen dags!

Här kommer lite praktisk info som kan vara bra att veta inför terminsstart.

Att ta med till första danslektionen

 • Bekväma kläder som du gillar och kan röra dig fritt i.
 • Vattenflaska 
 • Skor beroende på dansstil, men som riktlinje kan man tänka lätta gymnastikskor. (Kom ihåg att de endast får vara använda inomhus, annars kommer det in grus och skräp som förstör våra golv och gör oss illa.)
  För jazzdans och teknik funkar vanliga strumpor utmärkt.
  Känn dig för vad som passar dig bäst!
 • Som dansare kommer du förmodligen förr eller senare att behöva knäskydd. Om du redan har sådana, ta med dem. Annars kan du köpa på studion när du känner att du behöver.


Annat som är bra att veta

 • Terminsavgiften ska vara betald senast 30 september till bankgiro 5998-0532 eller Swish 123 327 78 03. Kostnaden beror på hur många timmar i veckan eleven är anmäld till. Fakturor kommer att delas ut under första veckan, de innehåller även en administrativ avgift på 60 kr. 
 • Kolla gärna schemat en extra gång, så det inte skett några ändringar i schemat på dina kurser sedan du anmälde dig. Vi har tvingats göra en hel del justeringar sedan i första versionen i våras.
 • På vår Facebook och Instagramsida lägger vi löpande ut nyheter och information. Gilla och följ oss där för att inte missa något! (Länkarna till dem finner du längst upp i sidhuvudet här på hemsidan, eller så söker man på Wendlas Dansstudio.) 
 • Om du av någon anledning INTE kommer delta i en kurs som du anmält dig till, blir vi glada om du meddelar oss så snart som möjligt. Dels så att någon annan kan få din plats och dels för att du annars kommer bli fakturerad utifrån de klasser du är anmäld till.

Varmt välkommen till en ny härligt danshöst! Vi har längtat så!!!

/Wendla & övriga ledare